Alain Art

Stichter van Terra Luminosa

Etische code

Deelnemen aan een Tantra-workshops is een serieuze engagement, waarin u uzelf seksueel en emotioneel kan openen.

Deze deelname kan u nieuwe uitdagingen en bewustzijn brengen over uw hart-genitaal en genitaal-hart verbindingen. Dit kan enkel ontstaan binnen een vertrouwelijk en veilig kader, dat door iedereen begrepen en gerespecteerd wordt.

Dit kader bestaat uit voorwaarden waarvan je hieronder de voornaamste princiepen terugvindt.

U stemt ermee in om aanwezig te zijn bij elke workshop waar u bent geregistreerd, behalve in geval van onvoorziene en dwingende omstandigheden.

U stemt ermee in om begeleid te worden door de facilitator. U wordt gevraagd om openlijk uw weerstand, uw twijfels en uw verlangens te delen. Een theoretische ondersteuning wordt geboden in elke workshop en u wordt aangemoedigd om uw vragen te stellen. U wordt nooit gedwongen om iets te doen. U blijft attent op uw vermogen om vrij te kiezen in elk situatie en u handelt ernaar.

 

U begrijpt en bent ervan verzekerd dat wat u onthult in de workshop strikt vertrouwelijk blijft. Niettemin behouden wij ons het recht voor om met collega's of met een supervisor specifieke punten te bespreken. U wordt gevraagd om niet te praten over wat er gaande is in de workshops met mensen die niet direct bij deze workshop betrokken zijn, zodat iedereen een veilige en professionele omgeving krijgt.

 

Wat betreft het, in sommige workshops, exploreren met het naakte lichaam, wordt u gevraagd om te begrijpen dat dit een specifieke context is en dat het met andere meer alledaagse of vertrouwde contexten verschilt. Alle interacties tussen deelnemers worden professioneel begeleid en alle delen van het lichaam worden op dezelfde manier benaderd.

 

U onthoudt zich van seksuele betrekkingen met andere deelnemers, teamleden of leden van de locatie (hiermee bedoelen we expliciet vrijen, tongzoenen, orale seks, het bed delen tijdens een residentiele workshop uitgezonderd intieme koppels,…).

Er is geen seksuele activiteit tussen een begeleider/ster of lid van het team en een deelnemer/ster.

 

U neemt de volledige verantwoordelijkheid voor uw betrokkenheid bij de oefeningen en neemt uw persoonlijke verantwoordelijkheid op voor de beste bescherming van andere leden van de groep en uzelf. U neemt de volledige verantwoordelijkheid voor uw acties en houdt de aanwezigen niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door uw acties.

 

Laatste update op 27/01/2019

Terra Luminosa, Maldegem, Flanders, Belgium 

Mobile: +32 (0) 488 62 92 08

  • Facebook Social Icon

© 2010 by C.V. Terra Luminosa - K.B.O. 0733.731.457

Proudly created by Revolutionary Design