Alain Art

Stichter van Terra Luminosa

Duo-massage en massage leersessies voor koppels

Voor de geliefden bieden we enerzijds de duo-massage aan en anderzijds de mogelijkheid om elkaar te leren aanraken in een Tantrische massage setting.

 

De duo-massage gebeurt op een futon, waarbij de geliefden naast elkaar liggen. Jullie worden gelijktijdig gemasseerd en krijgen na de sessie nog een moment om alleen in de ruimte te blijven. Het geheel wordt vooraf besproken. Vóór de massage vragen we ook aan beiden om duidelijk je wensen, verwachtingen, intenties en grenzen aan te geven.

We raden af om dergelijke sessie als een niet vooraf afgesproken geschenk aan uw partner te willen aanbieden: het betreden van de intimiteit is altijd een belangrijke stap, waarvoor beide dienen bewust te kiezen.

Net zoals voor de individuele Tantrische massage is er geen lichamelijke uitwisseling tussen gevers en ontvangers.

 

De duo-massage is niet enkel een heel bijzonder ontspannende ervaring. Het biedt ook mogelijkheden voor de geliefden om hun relatie te verdiepen, om te rijpen in hun intimiteit.

Indien gevraagd geven we alle mogelijke steun in dit proces.

 

De leersessies van de massage voor koppels bieden eenvoudige massagetechnieken van het hele lichaam aan.

Ze worden aan de verlangens en de noden van de intieme partners aangepast. We streven er naar om deze aanrakingen zoveel als mogelijk door de partners op en met elkaar onder begeleiding te exploreren.

Het stelt hen in staat om verder te evolueren naar hun eigen creativiteit in deze bijzondere en precieuze vorm van verbinding.

Het genereert een nieuwsgierige, authentieke, kwetsbare en respectvolle houding tussen de partners.

Het ondersteunt een verhoging van de individuele energie en een positieve dynamiek in het koppel, gericht naar de innerlijke gewaarwordingen, naar de persoonlijke beleving en minder gevoed door externe stimulans.

Praktisch

Het tarief bedraagt 90€ per uur per begeleider/ster,

Dit is een all-in tarief voor particulieren en geldt vanaf het voorziene afspraak-uur tot het verlaten van de ruimte. U hoeft zelf niets mee te brengen. We stellen het op prijs dat indien u belet bent, u uw afspraak min. 48u op voorhand afzegt.

Om een afspraak te boeken, gaat u naar de contact-pagina.

Terra Luminosa, Maldegem, Flanders, Belgium 

Mobile: +32 (0) 488 62 92 08

  • Facebook Social Icon

© 2010 by C.V. Terra Luminosa - K.B.O. 0733.731.457

Proudly created by Revolutionary Design