Alain Art

Stichter van Terra Luminosa

Intimiteitscoaching

Tijdens deze sessies, voor alleenstaanden of koppels, word je uitgenodigd om je vragen eerst uitgebreid te verduidelijken: het gaat om vragen over seksualiteit of de emotionele aspecten van intimiteit in een zeer brede zin, het gaat om vragen in het heden maar misschien gerelateerd aan min of meer oude ervaringen.

 

Er wordt veel aandacht besteedt niet enkel aan je verhaal maar eveneens aan andere aspecten: hoe drukt jouw lichaam deze woorden uit, hoe is je energie door het verhaal, waar stroomt het, waar zit het vast?

 

En op basis van deze observaties, en onder begeleiding, komt er inzicht over de triggers. Van daaruit begin het exploratieproces.

Deze coaching heeft geen systemische benadering. Wat betekent dat er praktisch veel methoden kunnen worden gebruikt: psychodrama, buitenwerk met vuur, water, aarde, het aanraken, rollenspel, emoties loslaten, spiegelwerk, ...m.a.w. haast alle tools die Tantra aanbiedt.

Het betekent dus dat dergelijke sessie meestal lichaamswerk omvatten naast een deel inzicht en mentale benadering.

Praktisch

Deze sessies vinden plaats in Maldegem, Terra Luminosa.

Begeleiding: Alain Art

Boeking: per mail - u kan reeds in deze mail uw thema aangeven

Tarief: 75€ per uur (gemiddeld 2 u tot max. 3u per sessie).

Tantrische massage 

Wij gebruiken bij voorkeur de naam “Tantrische massage”.

De term “Tantra massage” wordt vaak gebruikt voor doeleinden die geen verband houden met de geest van Tantra, lees "prostitutie".

De term "Tantrische massage” verwijst eigenlijk naar de Indische herkomst ervan en wordt oorspronkelijk genoemd en opgesplist in “Yoni Puja”, “Vajrha Puja” en “Maha Puja”. 

Het woord “Kashmiri massage” wordt eveneens en terecht in westerse landen gebruikt, maar wij spreken liever over “Tantrische massage” omdat het meer ruimte toelaat op het gebied van de toegepaste houdingen en aanrakingen.

 

Wat is een Tantrische massage?

 

Dit is een progressieve massage die het lichaam in zijn geheel omvat, met respect voor ieders grenzen.

Het betekent: het ontwaken van de zintuigen, een ontmoeting met het hele lichaam, het ontwaken van de energieën en verborgen emoties, het verhogen van de sensitiviteit, zachtheid brengen daar waar de intimiteit aangetast is geweest... een holistische reis.

 

De bijzonderheid van deze massage is dat de seksuele energie vrij gevoeld kan worden. Wanneer deze energie door het hele lichaam wordt verspreid, is ze een bron van vreugde en spirituele verruiming.

 

Is men naakt tijdens een Tantrische massage?

 

De ontvanger en de gever zijn allebei naakt, in een geest van openheid en authenticiteit. Dit wordt tijdens het voorafgaande gesprek besproken. De naaktheid kan ook in fasen geïnstalleerd worden. In die zin is de Tantrische massage een uitstekend hulpmiddel om angsten of taboes hierrond te overwinnen.

 

Zijn er seksuele akten of masturbatie tijdens een Tantrische massage?

 

Nee, het doel van deze massage is niet een seksuele daad tussen gever en ontvanger. Er is evenmin sprake is van gericht aandacht op de seksuele zones om een orgasme (met de zaadlozing bij mannen) te bereiken.

Wat dan wel ?

De Tantrische massage laat de seksuele energieën zowel bij de man als bij de vrouw in een diepe staat van ontspanning ontstaan en verdeelt ze, zodat ze een positieve rol in het hele lichaam kunnen hebben en niet enkel in de genitale zone. 

Deze beleving kan dan best als een meditatieve reis aanzien worden.

 

Mag men de gever aanraken?

 

Het is eigenlijk heel verleidelijk, als ontvanger, om terug te geven wat we ontvangen. Maar men dient eerst te leren wat overgave en vertrouwen betekenen, en in het bijzonder te leren ontvangen. 

In overgave gaan kan best moeilijk zijn en, onder voorwendsel terug te geven wat ontvangen wordt, laat men soms niet toe om werkelijk te voelen wat deze massage daadwerkelijk ontwaakt. De intentie is om een volledige sessie voor uzelf te beleven en, in die zin, wordt er gevraagd om de gever niet aan te raken.

Praktisch

Tarief:

De onderstaande tarieven zijn inclusief het gesprek, het gebruik van de doucheruimte en de handdoeken.

 

Duur van de massagesessie          Tarif

2 h                                                        180, - Euro 

2,5 h                                                     225, - Euro 

3u                                                         260, - Euro

Enkel contant betaling.

Deze sessies kunnen worden gecombineerd met een individuele Aqua Tantra-sessie met An De Nil.

De Yoni massage

De Yoni is het Sanskriet benaming van het geslachtsorgaan van de vrouw en wordt gebruikt omdat het geen lading draagt.

Met een trage en delicate benadering van het hele lichaam beoogt men een diepe relaxatie, een belangrijke voorwaarde voor deze specifieke massage.

Het focust zich verder naar een ontspanning van de onderbuik, de billen en de dijen, waar vaak heel wat spanning opgestapeld is.

De massage gaat dan verder naar de externe genitale zones, en, indien gevraagd, naar de binnen zone van de Yoni.

Hier kan er een bewuster contact ontstaan met de fysieke sensaties van de Yoni, zowel extern als intern. Hoe meer het wordt beoefend, hoe meer kan de massage volgens deze gewaarwordingen gegidst worden.

Dit resulteert in een verhoogde kennis  van en een aangenamere gevoeligheid in de Yoni. 

Deze massage eert de Yoni als een heilzame bron van plezier en vitaliteit.

Vaak ontstaan er emoties die ook in de gesprekken vóór en na de sessies verder verdiept worden.

De massage voor koppels

De massage voor koppels biedt eenvoudige massagetechnieken van het hele lichaam aan. Ze worden aan de verlangens en de noden aan de intieme partners aangepast. We streven er naar om deze aanrakingen zoveel als mogelijk door de partners op en met elkaar onder begeleiding te exploreren. Het stelt hen in staat om verder te evolueren naar hun eigen creativiteit in deze bijzondere en precieuse vorm van verbinding.

Het genereert een nieuwsgierige, authentieke, kwetsbare en respectvolle houding tussen de partners. Het ondersteunt een verhoging van de individuele energie en een positieve dynamiek in het koppel, gericht naar de innerlijke beleving en niet langer gevoed door externe stimulans.

De emotionele aspecten die tijdens deze sessies naar boven komen, worden tijdens de gesprekken begeleid.

 

Getuigenissen:

" Dank je el voor de schitterende sessie van vandaag… Ik ben zo blij met alles wat open komt in mij… zo blij met alles wat je mij geeft, met alles wat je mij leert…Het brengt mij dichter bij mijn natuur, bij wie ik mij echt voel zijn: een wilde, levenslustige vrouw, die heel graag lacht en geniet… die enorm van de stilte houdt maar evengoed van plezier maken… een vrouw die van avontuur houdt, van het onbekende… een vrouw die heel diep kan graag zien… 

Jij helpt mij om dit alles wakker te maken en er mij van bewust te worden… 

Veel liefs, ik voel mij mooi!!!"

"Nooit eerder voelde ik me zo geëerd, gerespecteerd, gekoesterd en gedragen.

Ik beleefde mijn Vrouw-zijn op de meest subtiele manier die wellicht mogelijk is...

De reis die ik mocht maken tijdens de massage, was voor mij een reis naar het Paradijs. De massage, de ruimte, de muziek, de geuren, de kleuren, elk zintuigelijk beleven was van een miraculeuze perfectie... Ontzettend mooi om voelen hoe de tantric massage met zoveel gratie wordt gegeven. Dankjewel, voor deze unieke, wondermooie belevenis, waarvoor woorden tekort schieten. Alleen het zelf beleven kan duidelijk maken wat ik heb gevoeld... Hartelijk dank, voor het wondermooie geschenk dat ik heb mogen ontvangen... Ik heb jullie site al aan meerdere mensen doorgegeven. Mensen die vanuit zuiverheid, respect en liefde werken, wil ik heel graag laten kennen aan de hele wereld...Heel veel succes met jullie prachtig centrum!!! Ik kom binnenkort nogmaals de hemel beleven... Liefs"

"Ik wilde te snel mijn "Dank u" sturen, omdat ik het ontvangen geschenk in zijn geheel eerst wou laten zakken. Ik wou dat het zichzelf uitdruket, en niet mijn "ideeën" over wat ik heb geleefd, niet wat er zich in mijn hoofd afspeelde maar wel in mijn cellen.

IWat een genot om in vertrouwen te zijn, om gewoon te mogen verwelkomen wat ik ontvang in dit volledig overgave!"

"Een en al wonder! Een ervaring om te beleven en van binnen te laten leven! Erover te praten wordt veel moeilijker omdat we enkel over onze arme aardse woorden beschikken om te praten over iets dat niet zijn wortels hier niet heeft.

En het was ook een mooie weg naar je toe, een reis in een natuur die zo mooi en zo anders is dan die ik hier ken. Het was een mengeling van het vlakke land van Jacques Brel en een zonnige dag badend in de herfstkleuren, een puur genot!

Vóór ik naar huis ging, begroette ik je paarden en ik besefte hoe geweldig het is om de natuur samen met hen te doorkruisen."

 

Deze beleving betekent het begin van een nieuwe hoofdstuk in mijn leven waarvan ik zojuist de titel en de eerste regels net geschreven heb!

Nogmaals bedankt en bedankt voor het delen dat zo belangrijk voor mij is! "

 

"Gisteren in het begin heb je me eraan herinnerd dat deze sessie anders zou zijn dan de anderen.

Het was zelfs nog intenser en onvergetelijker dan de vorige keren, en zo onvoorspelbaar! De zachtheid en de traagheid van het komen en gaan van je handen die geleidelijk elke zone van mijn lichaam zonder onderscheid bezoeken en kalmeren.

De Kashmiri-massage was een uitstekende vooruitgang. Een niet-ingewijde persoon die naar ons zou kijken, zou dit beslist streng beoordelen. Het bijzondere is de eenvoud, de oprechtheid, het respect en het vertrouwen waarin deze verbondenheid tussen onze wezens wordt beleefd.

Ik word mij van bewust van de kans dat ons ontmoeting mij aanbiedt, dat ik op deze momenten kan leven ... buiten de tijd.

Eén moeilijkheid is nog steeds zoveel ontvangen zonder het je terug te geven ... om te leren ontvangen.

Nog eens immens bedankt. "

Terra Luminosa, Maldegem, Flanders, Belgium 

Mobile: +32 (0) 488 62 92 08

  • Facebook Social Icon

© 2010 by C.V. Terra Luminosa - K.B.O. 0733.731.457

Proudly created by Revolutionary Design