Alain Art

Stichter van Terra Luminosa

Tantra voor koppels

Lente 2021

Valentijn weekend

 

Van vrijdag 11 (17u) tot zondag 13 februari (18u)

bij 'Terra Luminosa ', Maldegem

De intenties van dit weekend ​

In dit weekend bied je jezelf en je geliefde tijd en ruimte om volledig beschikbaar voor elkaar te zijn.

Dit is vaak moeilijk. In het dagelijkse leven belemmeren werk, kinderen, huishoudelijke taken en je sociale leven om als geliefden bij elkaar te zijn. Beschikbaarheid en aanwezigheid zorgen voor je relatie: beschouw ze als een derde persoon in jullie verbinding. Ze is belangrijk, ze is jullie baby, jullie gemeenschappelijke project. Ze vraagt ​​om gevoed, beschermd en opgevoed te worden als een opgroeiend kind. Zo voel je je ook echt goed.

Een goede liefdesrelatie is gebaseerd op drie fundamentele pijlers: eerlijkheid, wederzijdse waardering en veiligheid.

In woorden lijkt het vanzelfsprekend. In de praktijk blijkt het soms gecompliceerd omwille van het onuitgesprokene,  veronderstellingen of de oude verhalen. We geven hier in dit weekend de nodige aandacht aan. 

Pas als deze pijlers stevig zijn, krijgen Tantrische liefdesrituelen betekenis.

Wat zijn de accenten van dit weekend?

Ontspanning

We wisselen workshop- en rust-momenten af. Het tempo is zodanig dat je uitgerust en ontspannen terugkeert. Het is dus ook een vakantieweekend!

Gezondheid

We letten op je bioritme, op de kwaliteit van de maaltijden en de kwaliteit van de plaats waar je ontvangen wordt: we verwelkomen je in een prachtige ruime villa, met een grote privé tuin en buitenzwembad. We zijn op het platteland, omgeven door velden en weilanden. Met een beetje geluk spot je zelfs herten. Elk koppel heeft een ruime slaapkamer ter beschikking.

Verdieping van je intieme relatie

We bieden workshops aan waarbij je je intimiteit voedt, door oefeningen in de gemeenschappelijke ruimte en door rituelen die jullie samen in je slaapkamer beoefenen..

Deze oefeningen of rituelen en hun bedoelingen worden eerst uitgelegd en indien nodig gedemonstreerd. We zorgen ervoor dat jullie intimiteit volledig gerespecteerd wordt.

Je doet deze rituelen enkel met je partner en, als er naaktheid voor een oefening nodig is, dan zal het in de slaapkamer worden geexploreerd.

3bf29ab0300e5da3305775af590008ea.jpg

Wat kunnen we je aanbieden?

 

Allereerst beginnen we met te luisteren naar wat er in elk koppel leeft, waar heb je behoeften aan, waar gaan jullie interesses naar uit? Dit vormt de inspiratiebron voor de aangeboden rituelen.

Hier zijn enkele thema's die we kunnen aanbieden:

  • het loslaten van de controle van het hoofd en je gedachten om zo meer in je lichaam en de gewaarwording af te dalen (dit vraagt ​​om beweging, creatief dansen, ontspanningsoefeningen, ...) *

  • het aanwakkeren van je zintuigen *

  • het ontwaken van de energie (actieve meditaties, oefeningen met beweging en geleide ademhaling) en het verkennen van emoties *

  • het leren voelen en het aansturen van de energiestromen: Hemelse Kringloop, Big Draw, Cirkel of Light (Shiva Shakti ademhaling) *

  • het leren verkennen en aangeven van je verlangens en grenzen ( Wheel of Consent-Betty Martin)*

  • de intieme massage: dit uitgebreide thema  zal aangeboden worden tijdens dit weekend d.m.v. demonstraties. De gekozen benadering hangt af van de noden van de deelnemers. We leggen het accent op aanvoelen wat je graag hebt, wat binnen je grenzen ligt, wat je wilt verkennen enz…Jullie oefenen dit vervolgens in je eigen kamer. Indien je dat wenst en onder voorbehoud van beschikbaarheid, kan je hierbij om persoonlijke ondersteuning vragen.

  • verschillende benaderingen bij het vrijen, waardoor meer vloeibaarheid en spontaniteit mogelijk is. Na de uitleg kun je dit in jullie kamer in praktijk te brengen.

  • de theoretische leer van de filosofie van Tantra *

  • deelrondes helpen je om duidelijkheid te scheppen over het gebeuren, je lichamelijke gewaarwordingen en je emoties.  Waar mogelijk ondersteunen we je. Het is mogelijk dat methoden geïnspireerd uit de Sexual Grounding Therapy hier aan te pas komen. *

                                                                                                              * dit wordt in een gemeenschappelijke ruimte of in de tuin geoefend

De stemmingen van geliefden in overeenstemming brengen.

Hij moet haar slanke leest in zijn handen nemen en haar jadeachtig lichaam beroeren.

Sprekend over hun wederzijdse verbondenheid moeten zij elkaar, met één hart en één doel omarmen en kussen, tongen zuigen, zich dicht tegen elkaar aandrukken en elkaars oren en hoofd liefkozen. Door van boven te sussen en te koesteren en van onderen  te prikkelen, komt de behaagzucht aan de oppervlakte.

Dan moet de vrouw zijn jade Stengel in haar linkerhand nemen, terwijl hij met zijn rechterhand haar jade poort streelt.

Bewogen door de levenskracht van het vrouwelijk element, wordt zijn jade stengel geprikkeld en gestimuleerd, door de levenskracht van het mannelijk element begint haar jade poort te bruisen als een stroom die zich in een vallei stort

.

Zodra dit punt is bereikt, is de harmonie van stemmingen een feit.

Taoïstische meester Tung

IMG_0220.jpg

Begeleiding

 

Kathleen Wijnen

Professioneel Tantrisch masseuse

Adem coach

Praktijk in Gent

Kathleen 2.jpg

Alain Art

Tantra docent sinds 2010

Begeleider koppelworkshops sinds 2013

Stichter Terra Luminosa

Alain spiegel.jpg

We zijn geen intiem stel.

Anderzijds hebben we, naast onze respectievelijke professionele vorming, een vriendschap met een wederzijds vertrouwen zodat we u respectvolle demonstraties met een authentieke kwetsbaarheid kunnen bieden.

Voor de duidelijkheid, de demo's gaan over de intieme massage, nooit over het vrijen.

Praktisch

 

We verwelkomen maximaal 5 en minimaal 2 koppels.

 

Waar:

Bij "Terra Luminosa" Moerhuizestraat 78 te 9990  Maldegem

Vanaf vrijdag 11 februari 17.00 uur tot zondag 13 februari 18.00 uur.

U komt vrijdag vanaf 17.00 uur aan. De avondmaaltijd staat gepland om 18.30 uur en de avondsessie begint om 20.00 uur.  Het is essentieel om vanaf 20.00 uur present te zijn.

Kameraccommodatie

Er zijn 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden en 2 slaapkamers met telkens twee eenpersoonsbedden.

Bij de inschrijving geeft u uw keuze aan. Er wordt voorrang gegeven op volgorde van bevestigde inschrijving. Er zijn 3 doucheruimtes beschikbaar. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. U brengt uw badhanddoeken mee.

Maaltijd

Vegetarisch. U meldt uw voedselallergieën aan ons zodra u zich registreert.

 

Prijzen

Totale prijs : 1150€ per koppel

Prijs voor inschrijvingen tot en met 1 december : 995€

Inschrijving:

Wanneer u inschrijft, vragen we u de algemene voorwaarden en de ethische code vooraf te lezen.

Bij de inschrijving dien je uw instemming aan te vinken.

Je ontvangt een inschrijvingsfiche en een vertrouwelijk document.

Je inschrijving is pas geregistreerd na ontvangst van het voorschot en je volledig ingevuld en ondertekend inschrijvingsdocument.